Синът на Койна Русева аплодира "Кухнята"

kuhnia (19)Синът на актрисата Койна Русева - Калоян, аплодира спектакъла "Кухнята" на Младежкия театър. Момчето изгледа двучасовото представление без да мръдне, аплодираше майка си и колегите й и остана в салона и след поредния бис на публиката. Готвачите от спектакъла предизвикаха интереса на случайните минувачи около Дома на културата "Борис Христов", след като се появиха със сценичните си костюми на задния вход, за да се видят с фенове или да изпушат по цигара.

Геро с покана за Пловдивската драма

irenГерасим Георгиев-Геро, Искра Донова, Владо Пенев и Малин Кръстев се превърнаха в най-ухажваните хора в двора на драмата след второто представление на "Семеен албум" в рамките на "Сцена на кръстопът". Пиесата на Малин Кръстев спечели Аскеер за драматургичен текст, а видяното в салона накара мнозина да коментират, че наградата е абсолютно заслужена. Множество похвали получиха и актьорите заради вдъхновената си игра.


Геро, тази сцена много ти отива. Идвай в Пловдивския театър, поздравиха Георгиев колегите му от Драмата Симеон и Ирен Алексиеви.


Готово, ама нали виждате, че на моите габарити тази сцена е доста тясна, шеговито отговори Герасим.

Публиката на крак за пловдивчаните Ян Руменин и Петко Петков

DSC 0429Композиторът Ян Руменин и актьорът Петко Петков споделиха с публиката в родния си град Пловдив забележителния спектакъл "Жана Д`Арк" на Габровския театър. Представлението, което докосна сърцата и на зрителите на фестивала "Охридско лято", остави без дъх публиката под тепетата.


Тричасов празник на театъра, забележителна актьорска игра, въздействаща сценография и музика, така коментираха зрителите видяното. Фенове на "Сцената" споделяха и възхищението си от въздействащата игра на нежната Гергана Змийчарова, която имаше тежката задача да пресъздаде на сцена образа на Орлеанската дева Жана Д`Арк. Голяма част от актьорите влизаха в кожата на няколко образа и променяха декорите.


Представление, което може да бъде гордост за всеки сериозен театър, така зрителите коментираха видяното.

"Къщата на гнева" в двора на Драмата

kastata na gneva1Актрисите от спектакъла "Къщата на гнева" предизвикаха фурор сред случайните посетители на кафенето в двора на Драматичния театър. Изключителните Жана Рашева, Ивет Радулова, Филипа Балдева, Донка Аврамова-Бочева, Яна Кузова, Николина Янчева, Лиляна Шомова и Алесия Йосифова пиха кафе, облечени в сценичните си костюми. След това излязоха на сцената в Камерната зала и оставиха без дъх публиката с вдъхновената си игра. На финала освен аплодисментите актьорите от театър "Възраждане" получиха множество аплодисменти и цветя от екипа на фестивала "Сцена на кръстопът".

Яна Кузова аплодира колеги за "Мърлин Мърло"

DSC 0421Яна Кузова пристигна под тепета ден преди участието си в спектакъла "Къщата на гнева". Талантливата актриса, носител Аскеер за ролята на Амелиа в представлението на Диана Добрева, изгледа аплодира колегите си Ирмена Чичикова, Радина Кържилова, Васил Дуев и Велислав Павлов. Кузова изгледа спектакъла "Мърлин Мърло" на Хасковския театър в компанията на колегата си Боян Младенов.