„Авеню Q“ с групово селфи в пълния салон

7Режисьорът Петър Кауков изгледа спектакъла „Авеню Q“ от ложата в Голямата зала. Бившият зам.-директор на Пловдивския театър се завърна в родния си град специално за премиерата под тепетата на хитовия мюзикъл. Той и актьорите от Столичния куклен театър бяха посрещнати от препълнения салон на Драмата. Накрая трупата си направи и селфи на фона на публиката, която ги аплодираше на крака.

Соня Ботева и Теди Москов на раздумка в театъра

6Теди Москов остана в двора на театъра дълго след края на спектакъла „Редки тъпанари“. Режисьорът изгледа представлението сред зрителите в салона, а после отдели време на приятелите си под тепетата, с които водеха разговори за театър. Сред тях бе актрисата от Кукления театър Соня Ботева. Тя аплодира Русенския театър, в чиито редици се бяха присъединили и Мая Новоселска, Роберт Янакиев, Явор Бахаров, Йосиф Шамли и Александър Сано.

Младата вълна в „Роза Импекс“ на театър

5Наследниците на фирма „Роза Импекс“ Атанас Георгиев и Милена Георгиева изгледаха спектакъла „Редки тъпанари“. Представлението на режисьора Теди Москов напълни до пръсване залата на Пловдивския драматичен театър. В публиката, която аплодира актьорските превъплащения на Мая Новоселска, Роберт Янакиев, Дайана Михайлова, Явор Бахаров, Ясена Господинова, Йосиф Шамли, Петя Венелинова, Александър Сано, Александър Узунов и Ивайло Спасимиров, бяха и председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът с ресор „Култура и туризъм“ инж. Александър Държиков.

Боршош аплодира студентите на Стефан Данаилов

4Бившият директор на Националния дворец на културата Мирослав Боршош аплодира студентите на проф. Стефан Данаилов в спектакъла „Последно повикване“. Той дойде в театъра в голяма компания.
Няма ли цветя за артистите, шегуваха се с него колегите му от Пловдивския театър. Присъствието на Боршош не бе случайно, тъй като в представлението по текстове на Петер Турини и Харолд Пинтър играеше дъщеря му Радина. Тя си партнираше с Явор Вълканов и Филип Буков.

Димитър Николов в центъра на действието

3Димитър Николов бе сред най-ухажваните актьори след премиерата на спектакъла "Момчето от последния чин". Той получи множество похвали за страхотната си игра. Аплодираха го не само зрителите, но и неговите колеги. Сред тях бяха актьорското семейство Стилиян Стоянов и Лазарина Коткова. Двамата очакват второто си дете.