Диана Любенова преживя десет инфарктни минути...

Диана Любенова преживя десет инфарктни минути снощи след премиерата на спектакъла “Плейбек” в Кукления театър. На път за Драмата актрисата и приятелят й – американският продуцент Лес Уелдън, изтеглили пари от банкомат в близост до Римския стадион. Веднага след това се отправили към пловдивския театър за среща с приятели и колеги и там установили, че Лес е забравил парите в банкомата. Няма да са там, тревожеше се Диана, но след минути кавалерът й се върна усмихнат и за нейна изненада инцидентът прикрючи без никакви финансови загуби.

Веднага след това актрисата се отдаде от сърце на разговорите с колегите, събрали се в двора на Драмата след премиерата на “Мисия “Отело”. Пред директора на пловдивския театър Емил Бонев Диана разкри някои от новите си професионални ангажименти. Притежавам правата за България на две хитови реалити предавания. Едното е свързано с живота на полицията и е абсолютно документално без художествена измислица, а другото ще се рови в споделените тайни на случайни пътници попаднали в такси със скрита камера, разказваше Диана Любенова.

Актрисата сериозно замисля и съвместен проект с хореографката Юлиана Сайска. Много добре си паснахме по време на работата в “Плейбек”. Мисля, че можем да направим заедно много интересен движенчески спектакъл, обясни тя.

След като се видяха с колегите си Диана и Лес се запътиха към колата си и потеглиха към столицата по късна доба.