12 септември, 19.00 часа Драматичен театър, Голяма зала

 СТЕФАН   ВЪЛДОБРЕВ    И  ОБИЧАЙНИТЕ  ЗАПОДОЗРЕНИ


След десетгодишна пауза на музикалната сцена, Стефан Вълдобрев се завръща към концертния живот заедно с музикантите от оригиналният си състав от 90-те години Иван Лечев, Стоян Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко или както те сами се наричат с ирония: “Обичайните заподозрени”.Това е бандата, с която Стефан записва хитовите си албуми “…Към”, “Пропаганда, Хромозоми, Силикон”, "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” и “Обичам те, мила”, (достигнали общ тираж от над 250 000 копия), прави три национални турнета и става два пъти изпълнител на годината (1999 И 2000).
Концертът Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” е изпълнен с много настроение и позитивна емоция. Два часа музика за антистрес презареждане. Бляскава смесица от поп и рок песни  с як китарен саунд , последвани от шеметен инструментален блок с балкански, латино, класически и джаз композиции от любими български филми и театрални представления. Групата ще представи всички най-популярни хитове на Стефан  без изключение -“Раи”, “Към”, “Едно”, “Аз ли съм или не съм”, “Бряг с цвят най-зелен”, "Да" , “Силикон”, “Пропаганда”, “Вълк”, “Фойерверк”, “Хромозоми”, “Хеликоптер”, “Обичам те, мила”.  Зрителите  ще почувстват тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните биитове на барабаните и тъпана на Стоян Янкулов,  неповторимият стил  на  Еко и брилянтните импровизации на още трима  обичайни заподозрени:  Мишо Йосифов - тромпет, Вили Стоянов – тромбон  и Наско Хаджиев - саксофон и кларинет.
Специален акцент на вечерта ще бъде театралната и филмова музика, композирана от Стефан Вълдобрев за спектали на проф. Крикор Азарян и Камен Донев, както и за филмите на Стефан Командарев “Пансион за кучета” и “Светът е голям И спасение дебне отвсякъде”.